Передплата 2024 «Добрий господар»

Дональд Трамп фарбує волосся

При цьому не може всидіти у кріслі перукаря бодай пів години, — аби фарба «вляглася». Тому й виходить «світло-помаранчевий» колір…

Експрезидент США Дональд Трамп фарбує волосся, переконані експерти з іміджу. Гамма кольорів достатньо широка... Фото EPA.
Експрезидент США Дональд Трамп фарбує волосся, переконані експерти з іміджу. Гамма кольорів достатньо широка... Фото EPA.

Британське інтернет-видання Page Six задалося питанням: чому колір волосся експрезидента США Дональда Трампа так часто, приблизно раз на кілька тижнів, змінюється? Світло на цю таємницю пролив один із колишніх стилістів американського політика.

Як з’ясувалося, часта зміна кольорів «фрезури» Дональда Трампа є наслідком того, що ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії на виборах-2024 фарбує волосся. При цьому, розповів колишній стиліст Трампа, йому не вистачає терпіння висидіти в перукарні бодай пів години. Саме тому, мовляв, колір волосся експрезидента, якому в червні виповниться 78 років, щоразу різний…

«Якби Дональд Трамп мав трохи більше терпіння, у нього би частіше був найбажаніший для експрезидента відтінок — темний блонд, — розповів Page Six анонімний ексстиліст Трампа. — А занадто короткий сеанс у перукаря призводить до того, що колір його волосся наближається до помаранчевого. Перукарі зляться на Трампа через те, що той не може всидіти на місці, але не можуть йому цього показати… Аби фарба „вляглася“, Трамп мусив би почекати бодай 30 хвилин».

«Колір волосся Трампа може бути різним, від темного блонду до світлого блонду й навіть світло-помаранчевого, — веде далі стиліст. — Залежно від того, як довго перукар зможе змусити його сидіти на місці, аби фарба подіяла».

«Моє волосся неідеальне, але воно моє»

Крім відтінку волосся Дональда Трампа, чимало американців, нагадує Page Six, уже багато років хочуть дізнатися, чи носить цей політик перуку.

«Як усім відомо, я не ношу перуку, хоча мої ненависники і невдахи відмовляються це визнавати», — писав Трамп у Twitter іще 2013 року. Схоже, переконав тоді далеко не всіх… Тому через три роки, коли балотувався у президенти, дозволив ведучому ток-шоу Джиммі Феллону розтріпати своє волосся, — аби показати, що справді обходиться без перуки.

Схожі новини