Передплата 2024 «Добрий господар»

Трамп вважає Байдена «найгіршим президентом в історії США»

  • 22.07.2024, 09:45
  • 145

Після того, як президент США Джо Байден повідомив, що не балотуватиметься на другий термін, Дональд Трамп назвав його найгіршим лідером Америки в історії

Дональд Трамп. Фото CNN
Дональд Трамп. Фото CNN

Трамп назвав Байдена «найгіршим президентом в історії нашої країни» у телефонній розмові через кілька хвилин після того, як чинний президент оголосив про свій вихід з президентських перегонів.

Трамп вважає, що віцепрезидентку Камалу Гарріс буде легше перемогти на виборах, аніж Байдена.

Як відомо, у неділю, 21 липня, президент США Джо Байден заявив, що не братиме участь у президентській гонці. Замість себе він запропонував демократам кандидатуру віцепрезидентки Камали Гарріс.

Пізніше віцепрезидентка США Камала Гарріс підтвердила, що балотуватиметься на посаду президента Штатів.

Дональд Трамп прокоментував вихід Джо Байдена з президентських перегонів та заявив, що чинний очільник США «не був придатний для того, щоб балотуватися» знову.

Водночас спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон закликав американського лідера Джо Байдена піти у відставку невдовзі після того, як президент оголосив, що не буде балотуватися на переобрання.

Пізніше з’явилося повідомлення про те, що в суботу ввечері президент США Джо Байден, який перебуває у своєму будинку на узбережжі штату Делавер та лікується від COVID-19, почав усвідомлювати, що його кампанія з переобрання на другий термін закінчилася.


Джерело: CNN

Схожі новини