Передплата 2024 ВЗ

Кросівки з кулаком Трампа йдуть як гарячі пиріжки

На 10 парах ексклюзивного взуття зі слоганом FIGHT FIGHT FIGHT — автограф експрезидента США

Після замаху на своє життя Трамп не розгубився: продає кросівки, які нагадують виборцям про стрілянину на мітингу в Пенсильванії... Фото EPA.
Після замаху на своє життя Трамп не розгубився: продає кросівки, які нагадують виборцям про стрілянину на мітингу в Пенсильванії... Фото EPA.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вирішив підзаробити на… недавньому замаху на своє життя (нагадаю, на мітингу в штаті Пенсильванія у Трампа стріляли, політика поранили у праве вухо). Один із інтернет-магазинів одержав право на продаж ексклюзивних кросівок Adidas — із зображенням Трампа, який стиснув кулак, і слоганом FIGHT FIGHT FIGHT («Боріться, боріться, боріться»).

Відразу після замаху на нього поранений у вухо Дональд Трамп показав своїм прихильникам стиснутий кулак і вигукнув Fight. Фото того моменту, прогнозують у США, стане одним із головних візуальних аргументів під час виборчої кампанії республіканця. Мовляв, це переконає виборців у тому, що Трамп справжній боєць, а відтак буде гідним президентом…

А наразі бізнесмен Трамп вирішив на всій цій історії трохи підзаробити. Спортивне взуття зі стиснутим кулаком і слоганом FIGHT FIGHT FIGHT коштує недешево (299 доларів за пару), але, попри це, розходиться як гарячі пиріжки. Уже через кілька годин після початку продажу найбільш ходових розмірів цих кросівок не залишилося… Усього в цій партії взуття — 5 тисяч пар. 10 пар унікальні - з автографом Дональда Трампа.

Фото Х.
Фото Х.

Це вже не перша лінійка ексклюзивного взуття, яку продає Дональд Трамп. У лютому 2024 року експрезидент США презентував колекцію кросівок Trump Sneakers. Вони коштували навіть дорожче, ніж «адідаси» зі стиснутим кулаком, 399 доларів за пару, але розійшлися дуже швидко.

Крім кросівок, Трамп також продавав… Біблії

Колишній господар Білого дому вдався до такого неординарного кроку наприкінці березня 2024 року. Тоді Дональд Трамп, аби зібрати гроші на великі судові витрати, почав продавати ексклюзивне видання Біблії - під назвою «Свята Біблія — Боже, благослови США». Рекламуючи це видання у спеціальному промоційному ролику, Трамп переконував своїх виборців у тому, що саме Біблія є для нього найважливішою книгою…

Маркетинговий слоган того продажу був таким — Make America Pray Again («Зробимо так, аби Америка знову молилася»). Гасло нагадувало головний слоган виборчих кампаній Дональда Трампа — Make America Great Again («Знову зробимо Америку великою, або ж «Повернімо Америці велич»).

Схожі новини