Передплата 2024 «Добрий господар»

Українські бійці щойно привезеним FPV-дроном знищили сховок окупантів (ВІДЕО)

  • 30.08.2024, 16:25
  • 291

Петро Порошенко у соцмережах поділився відео з фронту — на ньому українські бійці з допомогою FPV-дрона вражають укриття російських окупантів на Донецькому напрямку.

Фото із сайту Євросолідарності
Фото із сайту Євросолідарності

«Вчора в обід ми передали ці FPV. Вночі їх привезли на позиції. Буквально 30 хвилин тому хлопці вже знищили укриття росіян на Донеччині. Відео — доказ», — написав п’ятий президент.

«Отак працюють 21 ОБСП Президентської бригади і наша команда. Блискавично швидко і смертельно небезпечно для окупантів», — пише Порошенко.

Як відомо, напередодні Петро Порошенко привіз у райони Покровська та Роботиного більше тисячі FPV-дронів, а також засоби РЕБ, зарядні станції, пересувні авторемонтні майстерні, шини для вантажівок, робот-розміновувач, квадроцикли для штурмових дій та евакуації поранених. 100 дронів з цієї партії допомоги отримали спецпризначенці 21-го ОБСП окремої Президентської бригади.

Військові на фронті кажуть — дронів потрібно дедалі більше, а ті, що привозять благодійники та волонтери, практично одразу відправляють на бойові задачі.

Схожі новини