Передплата 2024 «Добра кухня»

На вулицях Австрії росіянка хизувалась захопленням Херсону і поплатилась за свої слова

  • 09.08.2022, 11:49
  • 1 157

Окупантка, яка перебувала в Австрії, заявила, що в тимчасово окупованому Херсоні провели «референдум». Хоча насправді загарбники ще не встигли провести ніяких «референдумів», для росіян він уже відбувся.

Фото з мережі
Фото з мережі

У мережі з’явилось відео, де росіянка, яка вирішила провести відпустку в Австрії, знімала розмовне відео, під час якого причепилась до кількох дівчат з України.

Її звернення почалось з вигуку «слава росії». Окупантка догнала українок і викрикувала їм у спини «росія переможе». На останок вона вирішила подискутувати, чий же Херсон. Хоч дівчата підкреслили, що України, росіянку ця відповідь не влаштувала. Вона наголосила на тому, що в місті вже проводять «референдум». І що, мовляв, воно невдовзі стане російським остаточно.

росіянка відплатила за свої слова

Пізніше вона записала для своїх підписників у телеграмі відео. На ньому дівчина бідкалась на сервіс бронювання житла Booking. Мовляв, їй скасували бронь.

«Щойно мені прийшов на пошту лист від Booking, що моя бронь скасована, гроші повернуть упродовж трьох днів. Що, б***ь, задоволені? Ви мені спаскудили всю відпустку», — жаліється окупантка.

Схожі новини