Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові американська кулінарка провела майстер-клас

  • 25.06.2022, 17:14
  • 888

Рейчел Рей провела майстер-клас із дітьми, які навчаються на кухаря у Молодіжному навчальному центрі імені святого Івана Боско та старшими дітьми внутрішньо переміщених осіб з Лисичанська, які зараз проживають у Боско

У Львові американська кулінарка провела майстер-клас
У Львові американська кулінарка провела майстер-клас

У пресслужбі Львівської міської ради повідомляють, що разом з дітьми Рейчел Рей приготували спагеті з томатами та м'ясними болами, а також салат із свіжих овочів. Італійка Джанкарла Бодоні показала майбутнім кулінарам, як приготувати лимонний пиріг.

Для вихованців-кулінарів Молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско Рейчел Рей привезла в подарунок обладнання для 12 кулінарних робочих поверхонь, зокрема, індукційні плити, посуд та різноманітне кухонне приладдя.

«Для міста Львова надзвичайно важливо підтримувати навчальні проєкти і залучати міжнародні практики задля майбутнього дітей. Сьогодні є потреба в залученні до різноманітних активностей внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у Львові рятуючись від війни. Для них потрібно забезпечити доступ до здобуття професії та розвитку їх навичок, щоб згодом вони мали можливість піти працювати», — розповіла начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міської ради Тетяна Хабібрахманова.

Фото: ЛМР

Схожі новини