Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На львівській велодоріжці встановили "обмежувачі швидкості" (фотофакт)

  • 05.05.2021, 18:55
  • 674

На велодоріжці, що сполучає Львів з Винниками, з'явилися дорожні знаки, які вже іронічно назвали "обмежувачами швидкості"

Про це повідомив Олександр Партикевич у фейсбук-групі «Гаряча лінія міста Львова».

«Прошу виправити недоліки на велодоріжці Львів — Винники. Також зверніть увагу, що немає з'їзду з велодоріжки на дорогу, а вона переходить у стоянку для висадки пасажирів!», — написав Олександр Партикевич.

Працівники «Гарячої лінії міста Львова» скерували його звернення у ЛКП «Львівавтодор» й обіцяють згодом повідомити про результат.

Десятки людей залишили коментарі під цим дописом. Практично всі нарікають на безгосподарність та відсутність розуміння самої суті роботи щодо велодоріжок у чинної влади.

Читайте також: Львівські велосипедисти штурмують міську раду: чим незадоволені?

«Стовпчик стоїть прямо посередині велодоріжки. Цікаво, як його оминати? «, «Рукож**пи! Бачив все, але такого…», «Купа знаків посеред доріжки — це така норма? Не можна було б зробити нормально… «, «Чекайте, вони ще там по центру доріжок мають зупинки монтувати», «То тільки наші таке вчудити можуть», «Це обмежувач швидкості».

Нагадаємо, 25 березня, сотні львівських велосипедистів зібралися на протест. Вони вимагали активніше будувати нові велодоріжки і виправити недоліки вже зроблених.

Схожі новини