Звичний салат олів'є, але з куркою і запеченими овочами
- 21.12.2020, 20:30
- 5 864
Такий салат виходить кориснішим, а завдяки запеченим овочам - його смак набагато цікавіший
У кожного приготування олів'є відрізняється, адже хтось не кладе морквину, хтось додає яблуко, а деякі замість горошку — кукурудзу. А можна використати запечені овочі та куряче філе, пише ТСН
Інгредієнти:
- Куряче філе — 1 шт. (якщо маленьке то 2)
- Морквина — 2−3 шт.
- Картопля — 4 шт.
- Солоні огірки — 4−5 шт.
- Яйця — 4−5 шт.
- Горошок
- Майонез
- Сванська сіль
- Суміш перців
Приготування:
- Насправді великої арифметики в приготуванні немає. Все, що потрібно, — це добре помити овочі та приготувати деко, на якому будемо їх запікати.
- Картоплю перед випіканням чистити не потрібно, але проколіть її в декількох місцях виделкою. А ось морквину потрібно почистити. Викладіть їх на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хвилин.
- Відваріть яйця. Дайте охолонути, почистьте і наріжте. Також наріжте дрібними кубиками солоні огірки.
- Коли овочі спеклися — почистьте з і наріжте дрібними кубиками, як робите це зазвичай. Поки все нарізаєте — поставте запікати куряче філе — просто загорніть його у фольгу і відправте до духовки на 30−40 хвилин. Після — дайте охолонути і наріжте дрібними кубиками. Змішайте всі інгредієнти в одній мисці.
- Тепер час заправляти наше олів'є. Найкраще це робити майонезом
- Приправте салат сванською сіллю і сумішшю перців за смаком. Також буде смачно, якщо додати трохи сушених італійських трав.