Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Звичний салат олів'є, але з куркою і запеченими овочами

  • 21.12.2020, 20:30
  • 5 864

Такий салат виходить кориснішим, а завдяки запеченим овочам - його смак набагато цікавіший

У кожного приготування олів'є відрізняється, адже хтось не кладе морквину, хтось додає яблуко, а деякі замість горошку — кукурудзу. А можна використати запечені овочі та куряче філе, пише ТСН

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 1 шт. (якщо маленьке то 2)
  • Морквина — 2−3 шт.
  • Картопля — 4 шт.
  • Солоні огірки — 4−5 шт.
  • Яйця — 4−5 шт.
  • Горошок
  • Майонез
  • Сванська сіль
  • Суміш перців

Приготування:

  1. Насправді великої арифметики в приготуванні немає. Все, що потрібно, — це добре помити овочі та приготувати деко, на якому будемо їх запікати.
  2. Картоплю перед випіканням чистити не потрібно, але проколіть її в декількох місцях виделкою. А ось морквину потрібно почистити. Викладіть їх на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хвилин.
  3. Відваріть яйця. Дайте охолонути, почистьте і наріжте. Також наріжте дрібними кубиками солоні огірки.
  4. Коли овочі спеклися — почистьте з і наріжте дрібними кубиками, як робите це зазвичай. Поки все нарізаєте — поставте запікати куряче філе — просто загорніть його у фольгу і відправте до духовки на 30−40 хвилин. Після — дайте охолонути і наріжте дрібними кубиками. Змішайте всі інгредієнти в одній мисці.
  5. Тепер час заправляти наше олів'є. Найкраще це робити майонезом
  6. Приправте салат сванською сіллю і сумішшю перців за смаком. Також буде смачно, якщо додати трохи сушених італійських трав.