Передплата 2024 «Добра кухня»

Обсервація була не зайвою: в одного з туристів-бунтівників підскочила температура

  • 31.03.2020, 08:55
  • 819

Пасажира авіарейсу "Доха-Київ", який перебував на обсервації в готелі "Козацький", госпіталізували з підвищеною температурою

Йому зробили тест на наявність нової коронавірусної інфекції COVID-19, повідомляє ТСН із посиланням на Головне управління Національної поліції України.

«Наразі чоловік, 1990 року народження, житель Київської області, перебуває у лікарні. Йому зробили тест для визначення захворювання на коронавірус. У випадку позитивного результату буде ухвалено рішення щодо обстеження всіх осіб, із якими контактував пацієнт», — розповіли правоохоронці.

Читайте також: Українці, які повернулися з Балі, влаштували бойкот у літаках

На обсервацію до готелю «Козацький» чоловіка помістили разом із іншими пасажирами авіарейсу з Дохи. Невдовзі у нього підвищилася температура. На місце викликали лікарів, які вирішили госпіталізувати пасажира.

Як повідомлялося, у ніч проти 30 березня в аеропорту «Бориспіль» приземлилося два евакуаційні літаки з Катару. Більшість пасажирів — українські туристи, які поверталися з відпочинку на Балі додому. Через небажання йти на обов'язковий 14-денний карантин у зв'язку з пандемію нового коронавірусу COVID-19 вони влаштували справжній бунт.

Схожі новини