Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівська ОДА впроваджує програму масового тестування населення на коронавірус

  • 27.03.2020, 16:18
  • 877

"Вся наша команда цілодобово працює над тим, щоб не допустити на Львівщині людських втрат від коронавірусу. Хочу анонсувати новий напрямок цієї протидії"

Про це заявив очільник Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

«Я завжди повторюю, що наш пріоритет в роботі — люди! Тому усі сили спрямовані на те, щоб захистити мешканців Львівщини. Зараз ми активно розробляємо алгоритм та правила такого тестування. Передбачаю, що перші масові тестування будуть проведені з середини наступного тижня. Провести таке тестування — справа не одного дня і на це знадобиться немало зусиль, проте, я впевнений, що ці зусилля дадуть той результат, на який ми очікуємо, — збережене здоров’я і життя мільйонів українців. Першими тестування пройдуть ті, хто нещодавно повернувся із-за кордону або мав контакт із підтвердженими хворими на коронавірус.

Вдячний за небайдужість і соціальну відповідальність Львівському І Т кластеру. З їх ініціативи було створено проєкт «United for health». Першим етапом проєкту був збір коштів на закупівлю першої партії тестів. Наступний етап проекту — збір даних та інформації (це дасть можливість прогнозувати ситуацію в місті та області надалі — передбачити піки спалаху, завантаженість медиків, тощо) та запуск масового тестування населення на коронавірус".

Схожі новини