Передплата 2024 «Добра кухня»

Шукають вибухівку у готелях, лікарнях та будинках: у Львові знову масове замінування

  • 15.05.2019, 11:56
  • 513

Сьогодні, 15 травня, поліція отримала повідомлення про замінування у Львові 13 житлових будинків, семи лікарень, а також семи готелів та міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Львівській області.

Зазначається, що на електронну пошту поліції о 9.50 прийшла інформація про замінування семи готелів у Львові.

«У повідомленні йшлось про замінування семи готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, Матейка, Яворівській, Поліщука, проспекті Чорновола та площі Князя Святослава у Львові. За вказаними адресами працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб. Поліцейські обстежуватимуть будівлі та прилеглі території», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляє координатор спільноти «Варта-1» Ігор Зінкевич у Facebook, невідомі аноніми повідомили про замінування 13 житлових будинків на вулицях: Зелена, 11А, Івана Франка, 54, Івана Рудковича, 12, Паркова, 9, Юрія Мушка, 46, Літня, 10, Дитяча, 33, Михайла Коцюбинського, 11А, Кирила і Мефодія, 15А, Шота Руставелі, 6, Є. Петрушевича, 6, К. Левицького, 40 та С. Рильського, 8. Також анонім повідомив про замінування і сімох лікарень на вулицях: Миколайчука, 9, Огієнка, 5, Орлика, 4, Чорновола, 1, Пекарській, 54, Я. Стецька, 3 та Некрасова, 15.

Також повідомили про замінування міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Схожі новини