Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Брюховичі пустили два великогабаратні автобуси

З понеділка, 10 грудня, у Брюховичах, що неподалік Львова трохи покращилася ситуація з громадським транспортом.

Туди пустили два великогабаритні автобуси «Електрони». Транспорт дали на тимчасовий маршрут № 8, який курсує зі сполученням вул. Зернова-Івасюка. Про це повідомив «ВЗ» заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий.

«Підсилюємо транспортне сполучення на околицях Львова та прилеглих селах- каже чиновник. — Після того, як великі автобуси поїдуть у Брюховичі, вирішимо транспортну проблему і у Рудно. Ми принципово почали міняти середні автобуси на великі, і закривати критичні напрямки: Винники, Рясне. Зробили додатковий маршрут № 49-А, який курсує через Левандівку і на залізничний вокзал. Запустили великі автобуси на маршруті № 47-А, який їде з Сихова по вул. Личаківській і до центру».

У мерії планують відновити роботу маршруту № 50 (сполученням вул. Джорджа Вашингтона-Рясне) та маршруту № 45, який курсуватиме у мікрорайон вулиці Наукової. «Наразі на вул. Наукова не курсує жоден великий низькопідлоговий автобус», — розповів Андрій Білий.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень