Передплата 2024 «Добра кухня»

Їдемо по Львову з безкоштовною пересадкою

  • 12.07.2024, 18:45
  • 772

У п’ятницю, 12 липня, у Львові запрацювала безоплатна пересадка у міському громадському транспорті

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Відтак, за всі поїздки в міському транспорті, зареєстровані в межах 40 хвилин, пасажир заплатить як за одну — 13 грн з загальною ЛеоКарт та 6,5 грн — зі студентською ЛеоКарт.

Пересадка діятиме і для пільговиків, які мають лімітовану кількість місячних безоплатних поїздок у міському транспорті. Для цих категорій пільговиків усі валідації в цей проміжок часу (40 хвилин) будуть зараховані як одна.

Безкоштовна пересадка поширюється і на квитки за попутників, якщо оплата здійснюється карткою ЛеоКарт — загальною, студентською, учнівською, чи пільговою. Для цього у кожному транспортному засобі, в який здійснюється пересадка в межах 40 хв, власник ЛеоКарт повинен валідувати і відповідну кількість додаткових квитків за друзів. На оплату перевезення багажу опція пересадки не поширюється.

Пересідати можна на трамваї, тролейбуси та автобуси будь-яких міських маршрутів. Кількість фізичних пересадок — необмежена. Головне встигнути пересісти і завалідуватися в іншому транспорті до 40 хвилин. Це — середній час доїзду міських маршрутів з приєднаних громад до центру міста або до пересадкового вузла.


Джерело: ЛМР

Схожі новини