Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зіркове подружжя відомого українського боксера розлучилося майже після 20 років шлюбу

  • 04.12.2018, 14:40
  • 11.1K

Зіркові тренери реаліті-шоу «Зважені та щасливі» Марина та В’ячеслав Узелкови розлучилися.

Про це повідомляє видання Clutch, посилаючись на власні джерела.

В'ячеслав і Марина познайомилися ще в студентські роки і з тих пір не розлучалися. За час подружнього життя в зіркової пари народилися двоє дітей — син Роберт та донька Олівія.

«Діти — це відображення вашої любові. Не забувайте про своїх і про інших дітей. Чужих дітей не буває. Моя Марина подарувала мені двох чудових діток. І я все життя буду їй вдячний», — написав у власному Instagram український боксер.

Подружжя ніколи не приховувало від шанувальників свого щастя, часто оприлюднювало сімейні фото в соціальних мережах, разом з'являлися на світських заходах. Що стало причиною розриву — поки невідомо.

Довідково: 39-річний В'ячеслав Узелков — професійний український боксер, що виступав у напівважкій ваговій категорії, здобув 30 перемог у 34 боях. Виборов титул інтерконтинентального чемпіона за версіями WBA та IBO. Професійний ринг покинув 2014 року.

38-річна Марина Боржемська-Узелкова — фітнес-тренер. Останнім часом займалася з учасниками проекту «Зважені і щасливі», що допомагає людям із зайвою вагою схуднути.

Схожі новини