Передплата 2024 ВЗ

«Апетит дружини у рази перебільшує мої можливості»

Василь Вірастюк зі скандалом розлучається з другою дружиною

Вірастюк із дружиною та дітьми. Фото: instagram.com/vasylvirastyuk
Вірастюк із дружиною та дітьми. Фото: instagram.com/vasylvirastyuk

Володар титулу «Найсильніша людина планети-2004» і нардеп від «Слуги народу» Василь Вірастюк розповів, що розлучається зі своєю дружиною Інною, з якою прожив у шлюбі 15 років. Спільно нажите майно ділитимуть у суді.

Вірастюк заявив, що проти нього почалася «інформаційна атака», а тому вимушений про­коментувати усе публічно. У другому шлюбі у нього народилося двоє синів — Олег і Олек­сандр. За словами Вірастюка, рішення про роз­лучення він прийняв рік тому. «Ми з Інною про­жили у шлюбі 15 років, у нас народилось двоє дітей. Рішення прийняв безпосередньо я ще на початку жовтня 2022 року. Якщо мене не зму­сять, то ви ніколи й не дізнаєтеся про справжні причини нашого розлучення. Я весь час допо­магав і зараз допомагаю своїм дітям (фінансо­во, і це адекватна сума), але „апетит“ дружини у рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би, щоб вони жили зі мною», — каже Вірастюк.

Нещодавно з’явилося повідомлення на сайті «Главком» про те, що ексдружина Вірастюка ніби­то хоче отримувати по 40 тисяч гривень алімен­тів на місяць для кожного сина. При цьому жінка «підказала», де Вірастюк може взяти на це гроші. Вона надала декларацію про доходи стронгмена за 2020 рік, у який було зазначено суму у розмірі 300 тисяч доларів. Сам політик, додало видання, пояснив, що цих грошей вже немає, а тому пла­тити такі аліменти він не може".

Перша дружина Вірастюка Світлана загинула у 2006 році, у 2007-му він одружився вдруге. Від першого шлюбу у нього є син Адам.

Схожі новини