Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українська співачка MamaRika — на межі розлучення із чоловіком

  • 11.04.2024, 14:30
  • 450

Про кризовий період у стосунках із гумористом Сергієм Середою виконавиця розповіла у соцмережах

Фото із соцмереж зіркового подружжя
Фото із соцмереж зіркового подружжя

Подружжя разом вже понад дев’ять років, а в офіційному шлюбі — чотири роки.

Нещодавно MamaRika заявила, що вони із чоловіком Сергієм Середою продовжують боротьбу за кохання й підтримала всіх тих, хто переживає схожий період.

«На межі розриву… Народ, ми завжди чесні із вами і не хочемо нічого приховувати. Будь-які стосунки у якийсь момент вичерпують себе — це доросле життя. Наша сімʼя проживає надскладні часи і так, як зараз, нас не хитало ніколи! Ми із Сергієм не хочемо здаватися, і намагаємось робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що ми маємо! Якщо ви зараз проходите через те ж саме, знайте — ви не одні… Це ок бути не ок», — написала артистка у фотоблозі.

Вона навіть присвятила цьому кризовому періоду пісню, де розповіла про свої болісні почуття, та опублікувала відеокліп з символічною назвою «Хтось йде».

«Так склалося, що кожен етап нашого життя я викарбовую у своїх піснях. Я б дуже хотіла сказати вам, що „Хтось йде“ — це трек про досвід, який ми колись пережили, і вже все добре. На жаль, ні. Усе відбувається просто зараз, в цей момент, в цю секунду. Весь наш біль і всі конфлікти вилились у цю роботу. Впевнена, вона відгукнеться в серцях багатьох, бо такі кризи проживає безліч сімей, безліч пар. Дуже важко триматися в таких умовах, в яких ми живемо. Хтось страждає мовчки, хтось намагається врятувати ситуацію», — додала співачка.

Схожі новини