Передплата 2024 ВЗ

В американському шоу «Холостяк» кохання шукатиме 71-річний вдівець

Ресторатор родом з Гудзони Джеррі Тернер став «Золотим холостяком»: діти та онуки підтримали пошук дружини

Американським героєм шоу «Холостяк» став 72-річний ресторатор, який вважає, що кохання та вино з віком стають кращими. Фото з відкритих джерел
Американським героєм шоу «Холостяк» став 72-річний ресторатор, який вважає, що кохання та вино з віком стають кращими. Фото з відкритих джерел

У США запустили новий формат проєкту «Холостяк», де відтепер головними героями будуть чоловіки зрілого віку. Такі чоловіки будуть шукати кохання в рамках шоу з новою назвою «Золотий холостяк». Першим героєм стане 71-річний ресторатор з Гудзони, зі штату Індіана, Джеррі Тернер. У серпні йому виповниться 72. Пан Джеррі - вдівець, зі своєю однокласницею був у шлюбі 43 роки. У них народилося двоє дітей — дочки Енджі і Дженні. Також у завидного холостяка є двоє онуків. У 2017-му році його дружина померла, а він так і не зміг відкрити своє серце для нового кохання.

У тізері шоу «Золотий холостяк» ресторатор сказав, що цілком готовий до нових стосунків. Діти та онуки підтримали рішення батька та дідуся щодо пошуку дружини. Чоловік не уточнив якої вікової категорії любить жінок. Лише додав, що кохання, як і вино з віком стають лише кращими.

Джеррі Тернер живе у розкішному будинку на березі озера в Індіані. Для друзів влаштовує барбекю, грає в піклбол, вболіває за свої улюблені спортивні команди Чикаго, катається на квадроциклах і проводить час з друзями та сім'єю в ресторанах і місцевих закладах.

У жителів США та різних країн світу думки розділилися. Одні кажуть, що вдівець вирішив зловити хайп на відомому на весь світ шоу. Інші підтримують чоловіка: «Джеррі має чудовий вигляд в свої роки. Здається дійсно порядною людиною, щирим і знову готовим до кохання. Хороший вибір… Йому не складе труднощів знайти потрібну дівчину».

Герой «Золотого холостяка» з дітьми та онуками
Герой «Золотого холостяка» з дітьми та онуками

Американські блогери в один голос кажуть, що новий сезон шоу, де шукають кохання, буде резонансним, хоча 20−30 річна телевізійна аудиторія проєкту не сприйме такий формат. Більшість молодих людей, пишуть блогери, ставляться до побачень у зрілому віці у кращому випадку з байдужістю, а в гіршому — з легким жахом…

Попри неоднозначні думки, телевізійні експерти прогнозують популярність «Золотого холостяка». Один з аргументів — формат, коли кохану половинку шукали 30−40 річні головні герої, віджив своє. Тому американці вирішили повністю перезавантажити формат шоу.

Телевізійний проєкт вперше був показаний на американському телебаченні у 2002 році. Сьогодні «Холостяк» організовують на центральних телеканалах у багатьох країнах світу. Згідно з правилами, за серце холостяка змагаються три десятки дівчат різних вікових категорій. У кожній серії герой відзначає кращих з кращих претенденток червоною трояндою. Дівчина, яка на церемонії троянд залишилася без квітки, покидає проєкт.

Епізоди «Золотого холостяка» виходитимуть щотижня цієї осені щопонеділка.

Нагадаємо, в Україні зйомки шоу «Холостяк» призупинилися через широкомасштабне вторгнення рф. Останнім героєм шоу ще до війни був 32-річний Олександр Топольський — бізнесмен зі США, який родом зі Львова. Після зйомок шоу Топольський переїхав зі США в Таїланд.

Схожі новини