Передплата 2024 «Добра кухня»

Метью Перрі спочив на «Лісовій галявині»

Точне місце поховання виконавця ролі Чендлера у культовому телесеріалі «Друзі» його родина тримає у таємниці

Похорон Метью Перрі, інформує TMZ, був камерним, на церемонії були лише 20 осіб. Фото Backgrid USA.
Похорон Метью Перрі, інформує TMZ, був камерним, на церемонії були лише 20 осіб. Фото Backgrid USA.

Після похорону актора Метью Перрі точне місце його поховання залишилося таємницею, інформує американський портал TMZ. Відомо лише, що виконавця ролі дотепного жартівника Чендлера Бінґа у знаменитому телесеріалі «Друзі» поховали на Голлівудських пагорбах поблизу Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія), на цвинтарі Forest Lawn («Лісова галявина»).

Похорон Метью Перрі, інформує TMZ, був камерним, на церемонії були лише 20 осіб. Місце поховання актора розташоване навпроти студії Warner Bros, де знімали усі десять сезонів телесеріалу «Друзі». Після похорону на могилі Метью Перрі було багато квітів, але вже на другий день їх прибрали. Як повідомляє TMZ, це зробили на прохання родини голлівудської зірки, яка не хоче зайвого ажіотажу на місці поховання Перрі.

Нагадаємо, Меттью Перрі помер 28 жовтня у віці 54 років у своєму маєтку в Лос-Анджелесі. Актора знайшов мертвим у джакузі його помічник. Офіційну причину смерті зірки досі не повідомили. Слідчі чекають на результати токсикологічних досліджень тіла Перрі.

Перрі поховали біля «принцеси Леї»

Серед присутніх на похороні були колеги Метью Перрі, які разом із ним знімалися у телесеріалі «Друзі» — Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Кортні Кокс, Метт Леблан і Девід Швіммер.

За інформацією TMZ, Перрі поховали на огородженій частині кладовища, яка називається Sanctuary of Most Precious Love «Святилище найсокровеннішої любові»). У цій частині цвинтаря також поховані, зокрема, виконавиця ролі принцеси Леї у кіноепопеї «Зоряні війни» Керрі Фішер, актриса й співачка Деббі Рейнольдс і музикант Ронні Джеймс Діо, який виступав у «металічній» групі Black Sabbath.

Схожі новини