Передплата 2024 «Добра кухня»

Христос Воскрес!

  • 12.04.2015, 00:09
  • 1 633

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх українців зі світлим святом Воскресіння Господнього. Мер побажав усім добра і віри у краще майбутнє України

"Ми святкуємо Воскресіння Христове в умовах, коли вкрай важливою є солідарність усіх українців», — сказав мер Львова Андрій Садовий.

«Дорогі українці. Колись, в часи визвольної боротьби, на Великоднє привітання «Христос Воскрес» українці інколи відповідали — «Воскресне й Україна». Це була велика і міцна віра в те, що важкі часи минуть, кайдани будуть розірвані і українці заживуть вільним і щасливим життям. І Бог давав нам ці шанси на воскресіння неодноразово. І цей шанс ми маємо зараз.

Свого воскресіння Ісус Христос досягав через страждання і віру. Бог не вирішує за нас нашу долю. Він лише дає кожному можливість досягнути істини та щастя. Сьогодні від кожного з нас залежить, чи пройде Україна свій шлях до воскресіння.

Великий українець Митрополит Андрей Шептицький, 150-літній ювілей якого ми відзначаємо цього року, дав нам великий спадок дороговказів. «Нема іншої дороги до спасіння, як терпеливість, витривалість, лагідність і вірність у сповненні щоденних обов’язків», — говорив Митрополит Андрей.

Ми святкуємо Воскресіння Христове в умовах, коли вкрай важливою є солідарність усіх українців. Давайте підтримаємо один одного, допоможемо тим, кому сьогодні важко, допоможемо родинам, в яких близькі на війні, сім’ям, які втратили своїх найдорожчих. Сила нації перевіряється саме у таких випробуваннях. Так само, як і сила і віра Ісуса Христа були випробувані під час важкої дороги на Голгофу.

Я вітаю усіх українців з Великоднем. Нехай у наші душі прийде добро. Христос Воскрес! Воїстино Воскрес!», — зазначив міський голова Львова.

Схожі новини