Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові прикрасять писанками Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні

  • 25.04.2024, 15:59
  • 456

Традиційний захід «Великдень для героїв» відбудеться у понеділок, 29 квітня о 13:00

Фото з архіву "ВЗ"
Фото з архіву "ВЗ"

Музей Гідності у Львові спільно з родинами Героїв Небесної Сотні прикрасять писанками до Великодніх свят Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні у Львові.

«Цей захід спрямований на підтримку наших традиції та збереження пам’яті про тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність. Для родин це також можливість об'єднатись в духовному і символічному контексті. Подія дозволить нам переглянути минуле з погляду сучасності та знову оцінити цінність життя та свободи» — зазначила керівниця Музею Гідності у Львові Андріяна Дигдалович.

«На цьому заході ми демонструємо, що пам’ять про наших рідних завжди з нами. Незалежно від часу, ми завжди приходимо сюди, щоб вшанувати пам’ять про загиблих і поділитися спогадами про них. Приєднайтеся до нас у цей день, приносьте свої писанки, щоб разом вшанувати наших героїв і показати, що їхній подвиг завжди буде живим. Разом ми можемо зробити більше і зберегти пам’ять про тих, хто завжди буде в серцях нації!», — сказала Наталія Дигдалович, дружина Героя Небесної Сотні.

Захід відбудеться 29 квітня о 13:00.

Схожі новини