Передплата 2024 ВЗ

В Івано-Франківську троє чоловіків побили військового: їх затримали

  • 12.09.2024, 12:15
  • 252

Троє молодиків жорстоко побили 40-річного військовослужбовця

Фото Нацполіції
Фото Нацполіції

Відомо, що конфлікт групи молодиків з військовим побачили випадкові свідки, один з яких і звернувся в поліцію.

Жертвою нападу став 40-річний військовослужбовець.

Поліція його виявила за місцем проживання в Івано-Франківську і привезла до лікарні. Медики діагностували у чоловіка численні забої голови та тіла.

Також під час сутички постраждав випадковий перехожий, який намагався заступитись за військового. Мешканця з тілесними ушкодженнями також доставили до лікарні.

«Поліцейські оперативно встановили осіб правопорушників. Ними виявились троє жителів Івано-Франківської територіальної громади. Фігурантам 26, 21 та 17 років. Поліції відомо, що 26-річний зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин», — повідомили у поліції.

За словами зловмисників, вони відпочивали і вживали алкоголь у центрі міста, коли підійшов військовий та попросив кошти на власні потреби. На це молодики відреагували агресивно, тож між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

У поліції додали, що свою провину фігуранти визнали. 26 та 21-річних зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Наразі йдеться про оголошення трьом фігурантам підозри за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) ККУ. Санкція цієї статті передбачає до 4 років позбавлення волі.

Схожі новини