Передплата 2024 «Добра кухня»

«Розраховуємо на продовження потужної підтримки з боку Лондона»

  • 11.07.2022, 16:55
  • 735

Порошенко в ефірі телеканалу GB News подякував Борису Джонсону за підтримку України і закликав Лондон зберегти й надалі рівень цієї підтримки

«Розраховуємо на продовження потужної підтримки з боку Лондона»
«Розраховуємо на продовження потужної підтримки з боку Лондона»

«Перш за все, Борис є моїм другом. Борис є великим другом України, неймовірним, блискучим. Хотів би висловити вдячність за його лідерство в питанні глобальної антипутінської коаліції. Він зробив дуже багато для України», — констатує Порошенко.

«Ми дуже радо сприйняли останні новини про плани передачі Україні нової зброї, включно з гаубицями та протитанковими ракетами. Це підтвердження справжньої дружби, і ми відчуваємо його підтримку в нашій спільній боротьбі проти диктатури путіна та російської агресії», — говорить п’ятий президент.

«Ми розраховуємо на продовження цієї політики. Ми вдячні за підтримку обох ключових партій Великої Британії, яку вони демонструють щодо України протягом всіх цих 8 років війни, включно з роками мого президенства. Ми завжди могли розраховувати на підтримку британського народу, британського парламенту, британського уряду. Триває ця війна на виживання, і в цій боротьбі ми справді цінуємо потужну підтримку народу Великої Британії», — зазначає Порошенко.

Він також зауважив, що росія намагатиметься використати внутрішні політичні процеси у Британії, щоб послабити підтримку України.

«Мою свій власний і доволі тривалий досвід протистояння росії у часи війни. Однозначно росія спробує скористатися моментом. А тому маю поради. Перша — не вірте путіну. Друга — не бійтеся путіна. І ще одна порада — зберігайте єдність. За таких умов росія не матиме жодних шансів впливати на вас, британський народ, британську політику, на вашу державу», — резюмує Порошенко.

Схожі новини