Передплата 2024 «Добра кухня»

Вимагаємо негайно скликати РНБО і захистити українців від пандемії - Порошенко

  • 15.03.2021, 12:27
  • 566

Негайно зібрати РНБО за участі керівників парламентських фракцій і захистити людей від третьої хвилі пандемії вимагає п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко

Про це він заявив під час погоджувальної ради.

«Хочу наголосити, заради об’єктивності, всі країни рік тому увійшли в пандемію не готовими і не знали, що робити, але вони за цей рік навчилися. Вони не продавали маски, не витрачали кошти ковідного фонду на „велике крадівництво“, розграбовуючи державний бюджет. Вони закуповували кисневі концентратори, ШВЛ, тести, вакцини ще влітку минулого року. В той же час як наша влада оголошувала себе чемпіоном по боротьбі з коронавірусом, особисто Зеленський», — нагадав Петро Порошенко.

Він зауважив, що станом на зараз Україна лідирує в Європі за кількістю госпіталізованих, а за темпами розповсюдження пандемії входить у трійку.

«Прохання звернутися до президента країни негайно скликати засідання РНБО за участю керівників парламентських фракцій, бо країна потребує зараз об’єднання всіх зусиль для того, щоб захистити людей, захистити країну. І даному випадку я твердо переконаний, що це засідання має запропонувати прямий і конкретний шлях виходу. Зокрема, намагаємося запропонувати наш антиковідний план», — говорить п’ятий Президент.

«Ще раз наголошую — ми за вакцинацію», — сказав Порошенко. Він застеріг представників влади від намагань звинуватити опозицію у провалі антиковідної кампанії.

«Ваші закупівлі, вашу нездатність і вашу незграбність перекласти на опозицію — не вийде! Будете нести відповідальність вже за 25 тисяч смертей українців», — резюмує Петро Порошенко.

Схожі новини