Передплата 2024 «Добра кухня»

«Примітивні жарти», «виб на фронті воювали», «ржете, коли у муках вмирають наші воїни" — соцмережі обурилися заявою «Кварталу 95»

У студії «Квартал 95» відповіли адвокатам Петра Порошенка, які заявили що «кварталівці» та національний телемарафон мають нести відповідальність за наклеп і підрив єдності під час війни

Адвокати повідомили, що подають низку запитів, хто і за чий кошт виготовляє так зване шоу «Байрактар News», а також готуватимуть відповідні судові позови.

«Нам дуже приємно, що адвокати Петра Олексійовича слідкують за нашою творчістю», — вирішили пожартувати у «Кварталі 95» на своїй сторінці у соціальній мережі.

За словами гумористів, проєкт «Байрактар News» знімається за кошти студії та не є комерційним. Вони також розповіли, що виїжджають у військові частини, госпіталі й різні військові точки по всій Україні власним коштом.

Водночас користувачів мережі обурив цей пост «Кварталу 95».

Люди розкритикували як саме шоу, назвавши їх гумор низькопробним та сумнівним, а також і цікавилися чому гумористи не йдуть в армію або хоча б не допомагають нашим воїнам як волонтери.

  • «Нє, ну, а що, все вірно! Кошовий же прямо сказав, що толку з нього на передовій не буде, і в чому сенс, якщо його в перший же день застрелять… То можна продовжувати ржати. А ще в той час, коли навіть волонтерам практично неможливо виїхати за кордон за допомогою, вони якось дуже доречно катають свої тури Європою, повід'їдавши харі! Бо друзі президента поза законом!», — пише Маша Иваненко.
  • «Жарти примітивні, а ваші пики вже в екран не влазять. Може, ви б на фронті не жартували, а воювали», — зазначає Juliy Novak.
  • Дописувачка Лариса Васильченко засумнівалася у словах про те, що «Квартал» їздить у військові частини. «Назвіть „військові частини, госпіталі і різні військові точки по всій Україні“. Концерти в Німеччині в тому числі?», — запитала вона.
  • «Не знав, що у Варшаві є наші захисники», — з іронією відреагував на заяви коміків Валерій Васильович Майстер.

Дописувачі також обурювалися тим, що «Квартал» робить своє гумористичне шоу, в той час, як на фронті та в полоні гинуть та зазнають жахливих тортур українські воїни.

  • «Молодці, кварталівці!!! Дуже вміло воюєте: дебільні жарти, ржете на повний писок, в той час, як у муках вмирають воїни. Вклад у перемогу — фантастичний. Візьміть в руки зброю, толку буде більше», — написала Марія Качмарчик.
  • «Якось не дуже приємно дивитись і реготати, в цей день стратили „Азовців“, наших… не було оголошено трауру… Як це розуміти??? Це ми так об'єдналися???», — обурилася Nadiya Akchurina.
  • «Гумор дивляться ті, в кого ще ніхто в кругу сім'ї, друзів, родини не загинув, бо їм уже не до веселощів. Ну, а інші веселіться, кожному своє», — написала Nadya Bilan.

Схожі новини