Передплата 2024 «Добра кухня»

Українські дизайнери замість модних суконь шиють спецодяг

У період пандемії коронавірусу українські дизайнери шиють не звичні моделі, а спецодяг для лікарів. До ініціативи бренду Bevza вже приєдналися Frolov, Lake Studio, Bobkova і Tago.

Коронавірусна інфекція поширюється Україною до­сить швидко і вже зачепила знаменитостей. Бренди виріши­ли перезавантажити свої вироб­ничі потужності на створення костюмів і масок для працівни­ків медичних установ. Таким чи­ном представники модної інду­стрії допомагають тим людям, які щодня стикаються з небез­печним COVID-19.

«Згідно зі статистикою, коро­навірус у нашій країні поширю­ється все активніше. На жаль, наша медична система до цього не готова. Тому ми зібралися тут з кращими кравцями міста, щоб зробити костюми для наших ме­дичних працівників», — написа­ла у соцмережах засновниця і креативний директор бренду Bevza Світлана Бевза.

До акції приєдналися інші українські бренди, серед яких Frolov, Lake Studio, Bobkova і Tago. На сторінці Frolov у соці­альній мережі з’явився пост зі світлиною команди бренду в нових одноразових костюмах.

«Попри те, що карантин офі­ційно продовжений, коман­да #FROLOV майже у повно­му складі вийшла з карантину. Безперечно — у масках, з ан­тисептиками і на безпечних відстанях (крім цього фото)», — так підписали своє фото ди­зайнери.

Схожі новини