Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нардеп від партії "Слуга народу" має підозру на COVID-19

  • 23.03.2020, 16:35
  • 759

Народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко підтвердив, що перебуває в Олександрівській лікарні Києва з підозрою на Covid-19, а результати двох тестів показали протилежні результати

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на пост Горбенка у Facebook.

«Я дійсно в Олександрівський лікарні, здав 2 тести: один результат негативний, інший позитивний. Сьогодні здав третій. Чекаємо на результати, їх ще нема».

За словами Горбенка, 18 березня увечері в нього піднялася температура, 19 березня з’явився кашель, потім полегшало, 21 березня він приїхав до лікарні і наполіг, щоб йому зробили рентген, оскільки при прослуховуванні все начебто було добре.

Він додав, що під час дослідження у нього виявили лівостороннє запалення легень.

http://<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fruslan.gorbenko.7%2Fposts%2F1928459927287815&width=500″ width="500″ height="236″ style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0″ allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

За словами Горбенка, з нардепом від «ОПЗЖ» Сергієм Шаховим він не спілкувався, і в лікарні вони теж не перетинаються, і з нардепом від «ОПЗЖ» Олександром Лукашевим теж. Депутат додав, що за кордоном останні місяці не був. У комітетах також не був, відвідував засідання 17 березня, «але в масці».

Читайте також: «Коронавірусу ніякого немає», — нардепи пригадали Шахову його гонорові заяви про пандемію (відео)

Наразі Горбенко переживає за родину. Він також закликав усіх сидіти вдома, не панікувати, бути чемними, берегти себе, близьких та Україну.

Нагадаємо, що у депутата фракції «Опозиційна платформа — За життя» Олександра Лукашева діагностували коронавірус.

Схожі новини