Передплата 2024 «Добрий господар»

Кава з McDonald’s може бути зовсім не кавою

У Канаді вагітній жінці замість запашного напою подали… рідину для чищення кавоварок

Пити каву в ресторанах швидкого харчування досить ризиковано. У цьому переконалася Сара Дуглас з Канади — жінка на восьмому місяці вагітності. Замість свого улюбленого латте жінка дістала… рідину, якою чистять кавоварки. Про це повідомляє ВВС.

Минулої неділі Сара Дуглас вирішила поїхати до ресторану McDonald's в Альберті. Жінка скористався службою McDrive, замовивши лате прямо в авто машини. Випивши напій, нещасна зрозуміла, що коричнева рідина — то явно не кава з молоком.

Жінка негайно зупинила машину і виплюнула невідому речовину. Відтак повернулася до ресторану та сказала одному з співробітників, що хоче поговорити з керівником. Сара показала йому «каву», тобто те, що теоретично мало б бути нею. На запитання про те, чи не бажає вона замінити напій, Дуглас відмовилася. Вона якнайбільше хотіла з’ясувати, що їй подали, оскільки на восьмому місяці вагітності не може дозволити собі їсти або пити щось шкідливе собі або дитині.

Власник франшизи заявив, що шкодує через інцидент. Він пояснює, що того дня кавоварку, як завжди, чистили, але забули відімкнути від контейнера зі спеціальною рідиною для очищення агрегат, який додає до кави молоко.

Схожі новини