Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бабуся-хіпстер стане «обличчям» косметичної компанії

У соцмережах 59-річну жительку Луцька Аллу Рогозіну називають «бабусею-хіпстером» — за її неординарний та яскравий стиль

А у модному середовищі вона більш відома як Степанида Цвіт. Попри те, що у липні пані Алла відсвяткує 60-річний ювілей, вона вже рік працює моделлю. А тепер їй запропонувала співпрацю відома косметична компанія Schwarzkopf.

Про це на своїй сторінці у соцмережах написала донька Алли, Надія Рогозіна. Пані Алла з 2016 року веде свій фешн-блог в Instagram і активно дописує у Facebook, неодноразово виступала на популярних шоу телеканалів «1+1», «СТБ», «Нового каналу».

«Молодість і старість — дуже ілюзорні поняття, — каже Алла Рогозіна. — Можна бути молодим зовні й старим у душі, а можна бути у поважному віці, але почуватися набагато молодшим. Це стан моєї душі. Спочатку мій блог задумувався як проект одного з телеканалів, а потім люди почали писати, що це і їх надихає, казали, що я все роблю правильно, що не потрібно замикатися у собі. Загалом, треба постійно займатися тим, що цікавить, тоді людина живе».

Схожі новини