Хрумкі сендвічі з бананом та шоколадом — смакота за лічені хвилини
Поєднання ніжного банана, ароматної шоколадної пасти та хрумкого хліба — ідеальний десерт чи перекус. Простий рецепт, який можна приготувати як на сковороді, так і на мангалі. Завершіть страву цукровою пудрою — і насолоджуйтесь кожним шматочком!
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/511568/sendvich.jpg)
8 шматочків білого хліба, 2 банани, 100 г шоколадної пасти, цукрова пудра.
Кожен шматочок хліба обсмажити з двох боків до золотистої скоринки, потім змастити з одного боку шоколадною пастою.
Банани нарізати впоперек шматками завтовшки близько 1 см. Викласти на чотири шматочки хліба кружальця бананів і прикрити хлібом, що залишився.
Злегка притиснути та обсмажити на мангалі ще кілька хвилин.
Перед подачею посипати сендвічі цукровою пудрою.