Передплата 2024 «Добрий господар»

Паштет із білої квасолі

Рецепт

Паштет із білої квасолі
Паштет із білої квасолі
  • 1 склянка вареної білої квасолі,
  • 8−10 в’ялених помідорів,
  • 1 пучок пе­трушки,
  • 1 квашений огірок,
  • 4−5 ст. ложок оливкової олії,
  • 2 ст. ложки ли­монного соку,
  • 2 зубчики часнику,
  • 1 ч. ложка меленого перцю чилі,
  • 0,5 ч. ложки сушеного базиліку,
  • 0,5 ч. лож­ки сушеного орегано,
  • сіль.

Можна замінити квашений огірок на корнішони, зелень петрушки — на кінзу, оливкову олію — на соняшникову. Квасо­лю зварити або взяти готову консерво­вану. Огірок, в’ялені помідори нарізати невеликими шматочками та подрібнити у чаші блендера. Додати у чашу зелень, часник, приправи, лимонний сік, подріб­нити блендером. Подрібнити варену квасолю з олією. Змішати обидві суміші.

Схожі новини