Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гарбуз-фрі з пармезаном та паприкою

Гарбуз, запечений у духовці

Гарбуз-фрі з пармезаном та паприкою
Гарбуз-фрі з пармезаном та паприкою
  • 800 г м’якоті гарбуза,
  • 2 ч. ложки кукурудзяного крохмалю,
  • 2 ст. лож­ки олії,
  • 0,5 ч. ложки меленого каєн­ського перцю,
  • 1 ч. ложка паприки,
  • 1 ч. ложка сушеного часнику,
  • сіль — до смаку,
  • невеликий шматочок пар­мезану,
  • кілька гілочок петрушки.

Нарізати гарбуз невеликими брусоч­ками. Змішати їх з крохмалем, олією, каєнським перцем, паприкою, часником та сіллю, щоб усі були покриті цією су­мішшю.

Викласти брусочки в один шар на деко, застелене пергаментом. Запікати у духовці, розігрітій до 190°C, 20 хв. Усе­редині приготування перевернути шма­точки. Гарбуз має підрум'янитися.

Змішати дрібно натертий пармезан і посічену петрушку. Перед подачею по­сипати гарбуз цією сумішшю.

Схожі новини