Гарбуз-фрі з пармезаном та паприкою
Як приготувати гарбуз-фрі з пармезаном та паприкою: рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/474076/harbuz-fri.jpg)
- 800 г м’якоті гарбуза,
- 2 ч. ложки кукурудзяного крохмалю,
- 2 ст. ложки олії,
- 0,5 ч. ложки меленого каєнського перцю,
- 1 ч. ложка паприки,
- 1 ч. ложка сушеного часнику,
- сіль — до смаку,
- невеликий шматочок пармезану,
- кілька гілочок петрушки.
Нарізати гарбуз невеликими брусочками. Змішати їх з крохмалем, олією, каєнським перцем, паприкою, часником та сіллю, щоб усі були покриті цією сумішшю.
Викласти брусочки в один шар на деко, застелене пергаментом. Запікати у духовці, розігрітій до 190°C, 20 хв. Усередині приготування перевернути шматочки. Гарбуз має підрум'янитися.
Змішати дрібно натертий пармезан і посічену петрушку. Перед подачею посипати гарбуз цією сумішшю.