Передплата 2024 ВЗ

Салат з тунцем: рецепт від читачів

"Добра кухня" рекомендує

  • ½ лимона
  • 15 г меду
  • 5 г гірчиці
  • 60 мл оливкової олії
  • 1 помідор
  • 300 г консервованого тунця
  • 1 пучок тархуну
  • 180 г чорної квасолі
  • 15 мл яблучного оцту
  • 1 пучок руколи
  • 1 болгарський перець
  • 1 червона цибулина

Квасолю промити, залити водою на добу. Тоді воду злити, залити свіжою і зварити, посоливши наприкінці варіння.

Консерву зцідити, рибу розібрати виделкою.

Цибулю нарізати півкільцями, залити оцтом, залишити на 30 хв.

На помідорі зробити надрізи, залити окропом на кілька хвилин, перекласти у холодну воду на хвилинку, зняти з нього шкірку і подрібнити.

Перець очистити і нарізати соломкою.

Цибулю відцідити від оцту. З лимона вичавити сік, додати мед, гірчицю, олію.

У салатник викласти квасолю, томат, руколу, цибулю, перець і майже всю заправку. Зверху викласти тунець. Полити його залишками заправки.

Посіченим тархуном посипати салат.

Наталя Гавчик, смт Великий Любінь.

Більше рецептів в рубриці «Кухня»

Схожі новини