- Високий Замок
- Автори
- 16.06.2022Готуємо хрусткі малосольні огірки
Секрет їхнього ідеального смаку — в свіжості продукту, газованій воді та правильних спеціях
- 15.06.2022Спробуйте кохатися українською і зрозумієте, чому треба на неї переходити
Лист від російськомовного українця, який 5 років говорить українською на фул-таймі, до російськомовних українців
- 29.05.2022Страви, де не потрібна сіль
Готуємо без солі
- 27.05.2022Як приготувати тісто для піци
Ділюся двома простими рецептами: з використанням дріжджів та без них
- 09.05.2022Українці з українцями мають триматися разом на всіх можливих рівнях зв'язку
Хоча б ментальному
- 22.04.2022Великдень на порозі. Ділюся рецептом смачної сирної паски
Головні її плюси — чудово смакує та готується без випікання
- 21.04.2022Вулиця Борщова
По Києву моя команда просуває цю назву. Ви у своєму населеному пункті теж можете зробити вулицю Борщову
- 02.03.2022Спецоперація по приготуванню вівсяного хліба
Так, пишете, що у вас є вівсянка. Побачив, задачу прийняв. Сьогодні з командою провели спецоперацію по приготуванню вівсяного хліба
- 01.03.2022Паляниця. Рецепт для тих, хто може вимовити
Тобто, лише для українців
- 28.02.2022Який час - такі і рецепти
Отже, смузі для визволітелів
- 10.02.2022Хрустке тісто і соковита начинка. Ділюся секретами приготування чебуреків
До них добре пасує домашня аджика або соуси на основі йогурту із зеленню чи часником
- 06.02.2022Чізкейк готую із грейпфрутом. Він ідеально відтіняє ніжний смак десерту
Рецепт максимально простий
- 04.02.2022Ділюся секретами приготування смачної баварської випічки
Брецель – це любов. Чудова закуска і до пива, і до супів, і просто сама по собі
- 30.01.2022Шпинат і сир. Ділюся рецептом солоних мафінів
Вони дуже смачні в гарячому й холодному вигляді
- 26.01.2022Вісім способів як використати лимон у страві
Це не тільки смачний продукт харчування, а й корисний
- 23.01.2022Форшмак готую з яйцем пашот. Це неймовірно смачно
На приготування цієї закуски ви витратите лише 15 хвилин
- 16.01.2022Лимонний фондан неможливо не полюбити
Десерт добре освіжає після смачного обіду чи вечері
- 08.01.2022Як приготувати пряжене масло гхі: важливий секрет
Иаке масло не буде горіти, коли ви смажитимите на ньому
- 28.12.2021Секрет у маринаді. Як приготувати соковиту буженину з індички
Є декілька простих правил
- 25.12.2021Крученики – традиційна українська страва. Ділюся рецептом
М'ясо можна обирати будь-яке до смаку. Це ж стосується і начинки
- You are here:
- Високий Замок
- Автори