М’ясний пиріг з темним пивом
Це відмінний варіант для сімейної вечері або для прийому гостей
Це дуже простий м’ясний пиріг, приготування якого не потребує багато зусиль. У ньому все досить просто, а результат виходить просто приголомшливий. Яловичина відмінно поєднується з темним пивом, яке додає м’ясу приємний карамельний смак і робить його дуже ніжним. М’ясний пиріг з темним пивом — відмінний варіант для сімейної вечері або для прийому гостей.
Інгредієнти
- 800 г яловичого фаршу
- 150 г цибулі
- 500 мл темного пива
- 30 г петрушки
- 1 ст. л. оливкової олії
- 50 г томатної пасти
- 20 г вершкового масла
- 300 г листкового тіста (можна замороженого)
- 1 яйце
- Сіль та перець за смаком
Приготування
Цибулю почистіть і дрібно поріжте. Розігрійте пательню з оливковою олією і розтопіть в ньому вершкове масло. Обсмажте до прозорості.
Додайте яловичий фарш, сіль і перець. Обсмажуйте, поки фарш не стане коричневим. Влийте темне пиво, додайте томатну пасту і продовжуйте тушкувати на середньому вогні, поки пиво не випариться.
Коли майже все пиво випариться, додайте подрібнену зелень петрушки і зніміть пательню з вогню. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Розморожене листкове тісто розкачайте на столі, посипаному борошном. Викладіть м’ясний фарш у невелику керамічну або металеву форму для запікання і накрийте тістом. Змастіть зверху збитим яйцем і запікайте протягом 40 хвилин.