Передплата 2024 «Добре здоров’я»

М’ясний пиріг з темним пивом

Це відмінний варіант для сімейної вечері або для прийому гостей

Це дуже простий м’ясний пиріг, приготування якого не потребує багато зусиль. У ньому все досить просто, а результат виходить просто приголомшливий. Яловичина відмінно поєднується з темним пивом, яке додає м’ясу приємний карамельний смак і робить його дуже ніжним. М’ясний пиріг з темним пивом — відмінний варіант для сімейної вечері або для прийому гостей.

Інгредієнти

  • 800 г яловичого фаршу
  • 150 г цибулі
  • 500 мл темного пива
  • 30 г петрушки
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 50 г томатної пасти
  • 20 г вершкового масла
  • 300 г листкового тіста (можна замороженого)
  • 1 яйце
  • Сіль та перець за смаком

Приготування

Цибулю почистіть і дрібно поріжте. Розігрійте пательню з оливковою олією і розтопіть в ньому вершкове масло. Обсмажте до прозорості.

Додайте яловичий фарш, сіль і перець. Обсмажуйте, поки фарш не стане коричневим. Влийте темне пиво, додайте томатну пасту і продовжуйте тушкувати на середньому вогні, поки пиво не випариться.

Коли майже все пиво випариться, додайте подрібнену зелень петрушки і зніміть пательню з вогню. Розігрійте духовку до 180 градусів.

Розморожене листкове тісто розкачайте на столі, посипаному борошном. Викладіть м’ясний фарш у невелику керамічну або металеву форму для запікання і накрийте тістом. Змастіть зверху збитим яйцем і запікайте протягом 40 хвилин.

Джерело

Схожі новини