-
- 10.10.2021, 19:00
У грушевий пиріг додаю фініки. Це божественне поєднання
Раджу подавати із кулькою пломбіру – разом смакуватиме просто чудово -
- 05.10.2021, 19:00
Гарячий сирний суп ідеально смакує з холодними томатами
Ділюся деякими порадами з приготування -
- 26.09.2021, 19:00
Як приготувати вівсяне печиво з арахісом
До процесу можна залучити дітей, це стане цікавою грою -
- 24.09.2021, 19:00
Як приготувати баклажани на зиму з медом і чилі
Чудовий гарнір до м'ясних і рибних страв -
- 11.09.2021, 19:00
Смачну шарлотку можна приготувати за 30 хвилин
Секретний інгредієнт – це апельсиновий сік -
- 03.09.2021, 19:00
Свинячі ребра з томатним соусом підкорять вас ароматом, соковитістю і смаком
Головна фішка страви – не інгредієнти, а поєднання кількох технологій приготування -
- 17.08.2021, 19:00
Ніжна основа і хрумка скоринка. Ділюся рецептом ідеального сливового пирога
Для прикраси раджу ще приготувати крем -
- 13.08.2021, 19:00
Як приготувати салат із кабачків на зиму
Чудово смакує із зірою та коріандром -
- 08.08.2021, 19:00
Буряковий квас покращує травлення і виводить токсини з організму
Можна не тільки пити, але й готувати на його основі смачні страви -
- 01.08.2021, 19:00
По-літньому смачно. Як приготувати ікру із запечених овочів
Ділюся деякими порадами, щоб ви не боялися експериментів -
- 24.07.2021, 19:00
Пиріг готую з курячими стегнами та базиліком. Виходить ароматно і смачно
Загортати у листкове тісто можна все, що завгодно – м'ясо, овочі, фрукти з ягодами і навіть крупи -
- 18.07.2021, 19:00
Чарівний смак. Три страви з ягід
Хочете отримати максимум задоволення від ожини? Додайте до неї трохи апельсинової цедри -
- 16.07.2021, 19:00
Як приготувати надзвичайно смачний чорничний пиріг зі сметанною заливкою
Влітку над нами всіма панують сезонні ягоди та фрукти. І гріх не скористатися цим подарунком природи -
- 04.07.2021, 19:00
Грузія у вас вдома. Як приготувати чанахі
Це щось середнє між печенею та супом -
- 03.07.2021, 19:00
Цибулевий суп популярний ще з часів Римської імперії. Ділюся рецептом
Смак нікого не залишить байдужим -
- 30.06.2021, 19:00
Рибу готую із сухарями та перцем чилі. Цікава і смачна страва
Можливо, ви опинитеся думками в Італії -
- 28.06.2021, 19:00
Зелений борщ може бути червоним
Справжній порятунок у літню спеку -
- 27.06.2021, 19:00
Для України квас - це така нормальна історична тема
Хліб, цукор, вода, дріжджі. Квас готовий -
- 18.06.2021, 19:00
Ділюся секретами, як приготувати смачний плов
Успіх залежить більшою мірою не від інгредієнтів, а від методики приготування -
- 09.06.2021, 19:00
Салат з полуницями та овочами гриль точно не куштували
Ідеальне поєднання для початку літа -
- 05.06.2021, 16:00
Заливаємо борщ у ароматний глечик з житнього хліба. Печемо теж власноруч
Виходить просто неймовірно атмосферно та смачно -
- 30.05.2021, 19:00
Куряче філе готую у "конверті". Це божественно смачно
До страви пасує легкий соус із натурального йогурту з освіжаючою м'ятою -
- 27.05.2021, 19:00
Знайшов ідеальний рецепт приготування спаржі з вершковим соусом
Страва буде готова за кілька хвилин -
- 23.05.2021, 19:00
Як приготувати божественно смачний зефір з полуницею та кінзою
Десерт не потрібно запікати, він просто сохне -
- 19.05.2021, 19:00
Вівсяне печиво з трьох видів борошна виходить неймовірно смачним
Процес приготування сподобається дітям -
- 17.05.2021, 19:00
Індичку готую за спеціальною технікою. М'ясо виходить ніжним, аж тане у роті
Смак доповнить солодкий перець і апельсин -
- 09.05.2021, 19:00
Зелений борщ – найкращий суп із зелені, який тільки можна собі уявити
Легкий, але насичений за смаком -
- 08.05.2021, 19:00
Гамула – старовинний український десерт. Вподобають дорослі і діти
Хрустке печиво із ніжним та м'яким яблучним мусом -
- 25.04.2021, 19:00
Сирний пиріг з томатами – неймовірно смачний і простий у приготуванні
Цей рецепт божественний -
- 30.03.2021, 19:00
Шо по борщу. Або історія продовжується
На законодавчому рівні борщ раніше не вважався українським. Світові теж було якось п*фіг, за кордоном часто казали, що борщ - то російський суп. Півроку тому я добився того, щоб борщ в нашій країні офіційно визнали національною стравою. Риторика світу після цього змінилася