-
- 17.03.2021, 16:00
Жінкам потрібні лише солоні огіркиЦе тупо спостереження сторіччя -
- 13.03.2021, 19:00
До млинців із житнього борошна зробіть незвичну начинку з буряком і сиромВи будете стогнати від задоволення -
- 03.03.2021, 19:00
Минтай у паніровці з манки: корисна і проста страваГоловне, щоб продукти були якісними та свіжими -
- 22.02.2021, 19:00
Торт "Захер" змастіть вишневим варенням і посипте рожевим перцемЩоб добити свої шоколадні фантазії – залийте ще глазур'ю -
- 07.02.2021, 19:00
Як прокачати їжу, щоб було смачнішеПлов смакує з арахісом і курагою, борщ – з копченою грушею -
- 24.01.2021, 19:00
Мій улюблений рецепт пасти з тунцем. Процес приготування – суцільна медитаціяБагато оливок, цибулі й петрушки -
- 20.01.2021, 10:00
Я видалив всі непотрібні іноземні клавіатури на своєму телефоніЗакон про українську мову. Лист до Єлизавети II від Є. Клопотенка -
- 16.12.2020, 19:00
Калиту полийте мандариновим соком і їжте із заварним кремомЯ взяв традиційний рецепт і трохи його прокачав -
- 25.11.2020, 19:00
Гратен з фенхелем готувати просто. А смак такий, ніби ви стрибнули з парашутомБудете потім декілька днів відходити від шоку і посміхатися -
- 11.11.2020, 19:00
Найпростіший спосіб приготувати лососяНайпростіший спосіб приготувати лосося - покласти його в гарячу ванну -
- 09.11.2020, 19:00
М'ясо не треба паскудити спеціями і соусамиКласний стейк варто приготувати хоча б раз у житті -
- 01.11.2020, 19:00
Борщем наповнені серце і душа українця, а шпундра захована в клітинахРазом з рецептом дістанете всі спогади нашого народу -
- 11.10.2020, 16:00
6 порад як легко почати говорити українськоюПерейти з російської на українську – то як вперше в житті зготувати борщ. Кортить так, що аж піднебіння свербить, але страшно -
- 10.10.2020, 10:00
Картина майбутнього, про яку ми мріємоЯ певен, що в глибині душі наші громадяни мріють про Україну, в якій ми зможемо вільно пересуватися, вільно голосувати, вільно висловлювати свої думки та приймати власні рішення