Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чоловік прийшов до борделю, а там… його дружина

«Ніколи би не подумав, що вона цим займається», — розповів клієнт у поліції

Колумбійське містечко Сан-Хасинто – зовсім невелике. Але пристрасті там вирують нівроку... Фото elmontemariano.com
Колумбійське містечко Сан-Хасинто – зовсім невелике. Але пристрасті там вирують нівроку... Фото elmontemariano.com

Коли поліціянти з колумбійського міста Сан-Хасинто (департамент Болівар) прибули на виклик до тамтешнього борделю, їм довелося припиняти бійку клієнта з… його дружиною. Бідака навіть не підозрював, що у вільний від хатніх клопотів час його кохана підробляла… повією.

«Коли після замовлення по­слуги чоловік чекав на одну зі секс-працівниць цього бор­делю, у кімнаті несподівано з’явилася його дружина, — роз­повів із посиланням на свідків події телеканал Canal 6 (Колум­бія). — За розрахунками клієнта, у цей час жінка мала бути вдо­ма».

Свідки скандального ін­циденту (напевно, інші секс-працівниці), які дали показання у відділку поліції, зізналися: уже на старті зустрічі клієнта з їхньою колегою у них «створилося вра­ження, що щось пішло не так»…

А що розповів правоохорон­цям невірний чоловік? За його словами, він запідозрив недо­бре щодо візуального контак­ту зі своєю дружиною. Мовляв, чекаючи на замовлення, почув, як у сусідній кімнаті одна з по­вій голосом його дружини запи­тала «Хто наступна?». Очевид­но, йшлося про чергу: питала, яка з працівниць борделю мала обслуговувати наступного клі­єнта…

Як додали свідки, що викли­кали поліцію, її втручання було вкрай необхідним. Адже по­дружжя розпочало гучну свар­ку, а потім чоловік намагався застосувати до своєї дружини фізичну силу.

Як встановили поліціянти Сан-Хасинто, чоловік завітав до борделю, повертаючись з робо­ти додому. Затримуватися там надовго не планував (бо ж га­дав, що вдома чекала дружина), але сталося не так, як гадалося… «Ніколи би не подумав, що вона займається такими речами», — зізнався невірний чоловік, якого цитує місцеве телебачення.

Схожі новини