Передплата 2024 «Добрий господар»

Магнітні бурі на 8 — 14 липня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді очікуються слабкий та помірний рівні геомагнітної насиченості магнітосфери Землі

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 9, 10, 11 липня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати втрату рівноваги та ко­ординації, утруднення зосередженості та прийняття рішень, підвищену втомлюваність, погір­шення настрою, зниження самооцінки та впевненості, головний біль, слабкість та порушення балансу і координації. Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 8, 12, 13 та 14 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати головний біль, слабкість та дратівливість, зниження психічної стабільності, підви­щену агресивність, зниження самооцінки та впевненості, порушення сновидінь, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, підвищену чутливість до електромагнітних ви­промінювань, запаморочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних захворювань.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гу­ляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напо­їв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звер­тайтеся до лікаря.