Передплата 2024 ВЗ

Магнітні бурі у першій половині липня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, у космічній погоді очікуються слабкий та помірний рівні геомагнітної насиченості магнітосфери Землі

Слабкий рівень геомагнітної напруженості про­гнозують 5, 9, 10, 11 липня. У ці дні особи із підви­щеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати втрату рівноваги та координації, утруд­нення зосередженості та прийняття рішень, під­вищену втомлюваність, погіршення настрою, зни­ження самооцінки та впевненості, головний біль, слабкість, порушення балансу та координації.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 7, 8, 12, 13 та 14 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу магні­тосфери, можуть відчувати головний біль, слабкість та дратівливість, зниження психічної стабільнос­ті, підвищену агресивність, зниження самооцінки та впевненості, порушення сновидінь, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, під­вищену чутливість до електромагнітних випроміню­вань, запаморочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних захворювань.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, від­мовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися й уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артері­альним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене незду­жання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини