Передплата 2024 ВЗ

«Арахамія в очікуванні копняка»

Культура – вище мура! Голова президентської фракції повернувся до дами... задом

Українські видання облетів пікантний знімок, який передає атмосферу роботи наших парламентаріїв. На цьому фото зафіксовано вульгарну позу очільника президентської фракції «Слуга народу» Давида Арахамії — під час виступу голови фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко він непристойно повернувся до промовиці п’ятою точкою. І демонстративно теревенив з кимось телефоном. Неповага у квадраті!

«Високу» політичну культуру продемонстрували й інші «слу­ги»: один демонстративно від­вернувся від промовиці, засунувши руки у кишені, інші шушукалися, експлуатува­ли свої смартфони…

Арахамія (того дня він прийшов у Вер­ховну Раду у кедах) не вперше помічений у хамстві. Під час передвиборчої кампанії він, забувши про увімкнені мікрофони, ра­зом із головою своєї партії Олександром Корнієнком перед прес-конференцією перемивали кісточки своїй колезі з об­ласного Миколаєва. Називали «бабой ра­бочєй», порівнювали її із «корабельной сосной». А недавно, після невдалого (че­рез низьку явку) голосування у сесійній залі, Арахамія визвірився до іншого одно­фракційника: «Не встигли, бл… ть? На ро­боту треба ходити!».

На свіже фото із Верховної Ради ко­лишній однопартієць Тимошенко Олег Ляшко відреагував у властивому йому стилі: «Швондери у парламенті». Інший екснардеп, Ігор Мосійчук, висловився більш розлого і жорстко: «Арахамія в очі­куванні копняка… Шкода, що жодного справжнього чоловіка поруч не виявило­ся, а то летіла би мавпочка аж бігом…».

Украй негативно оцінили парламент­ські манери близького соратника пре­зидента і рядові громадяни. Емоції біль­шості українців лаконічно передала уродженка Фастова Оксана Круглякова: «Якщо вони не поважають одне одного, то якої поваги можемо чекати до себе?»

Схожі новини