Передплата 2024 «Добрий господар»

Безугла вдруге подала заяву на вихід із фракції «Слуга Народу»

  • 17.07.2024, 11:40
  • 230

Народна депутатка Мар’яна Безугла заявила про остаточний вихід із парламентської фракції «Слуга Народу». Вперше вона робила це в лютому

Фото: Мар’яна Безугла
Фото: Мар’яна Безугла

Про це депутатка написала у Facebook.

За її словами, заяву про вихід із фракції «мають зачитати» вже цього тижня. Своє рішення вона пояснила тим, що «не розуміє» пріоритети колег по комітету з питань нацбезпеки та оборони, а також звинуватила депутатів фракції «Слуги Народу» в тому, що вони «підкилимно» об'єднуються з опозицією «в питаннях саботажу».

Крім того, Безугла каже, що комітет «задавнив» деякі «критичні» реформи — зокрема ті, що планували схвалити ще у 2019 році. Також, з її слів, «найбільші атаки» на тлі її критики військового керівництва вона отримувала від членів власної фракції.

Вона додала, що також не може «пробитися» до президента Володимира Зеленського «з очевидними фактами про проблеми у війську».

«Отже, беручи до уваги вищезазначену ситуацію, що склалася, більше не маю моральних сил асоціювати себе з фракцією навіть формально. Надіслала заяву про вихід з парламентської фракції „Слуга Народу“. Остаточно», — написала депутатка.

Схожі новини