Передплата 2024 «Добра кухня»

З росією доведеться домовлятися, — прем'єр Індії

  • 23.08.2024, 17:15
  • 324

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час візиту в Україну розповів президенту України Володимиру Зеленському, як місяць тому він зустрічався з володимиром путіним і намагався переконати його припинити війну

Фото із соцмереж Володимира Зеленського
Фото із соцмереж Володимира Зеленського

«Минулого місяця, коли я відвідував рф, я дуже чітко сказав путіну, що проблеми не можуть бути розв’язані на полі бою. Єдиний шлях вирішення проблем — це діалог і дипломатія. І не гаючи часу, ми повинні рухатися в цьому напрямі. Обом сторонам доведеться сісти разом і шукати шляхи виходу з цієї кризи», — заявив прем`єр Індії.

Глава індійського уряду також коротко розповів про іншу свою зустріч з путіним — два роки тому у Самарканді (Узбекистан).

«Я сказав йому, дивлячись у вічі, перед пресою, що зараз не ера війни», — наголосив Моді.

Як відомо, вранці 23 серпня прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді прибув в Україну. Це перший офіційний візит індійського прем'єра до України за часи незалежності.

Під час візиту Моді зустрів Зеленський, і вони разом вшанували пам’ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії, на території Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Схожі новини