Передплата 2024 «Добре здоров’я»

білорусь та Китай проводять військові навчання

  • 09.07.2024, 14:30
  • 279

На білоруському полігоні «Брестський», що за 2,8 км від кордону з Польщею та 28 км від України, розпочалися спільні навчання військових білорусі та Китаю

Фото: Міноборони білорусі
Фото: Міноборони білорусі

Про це повідомляє у Телеграмі міноборони білорусі.

«На полігоні „Брестський“ відбулося відкриття спільного антитерористичного тренування білорусі та Китаю „Атакуючий сокіл“», — йдеться у повідомленні білоруського оборонного відомства.

Зазначається, що у межах антитерористичних навчань військовослужбовці обох країн відпрацюють питання нічного десантування, подолання водних перешкод, ведення дій у населеному пункті.

«Події у світі складні, обстановка складна, тому, вивчивши нові форми і способи ведення тактичних завдань, тут на навчаннях ми будемо всі ці моменти відпрацьовувати. З урахуванням усього того нового, напрацьованого за останні роки, впровадимо і подивимося, як спільний підрозділ буде вести дії. При цьому підрозділи на окремих етапах будуть зведені, не буде окремо китайського підрозділу, або окремо білоруського — вони будуть діяти спільно», — сказав командувач силами спеціальних операцій збройних сил білорусі Вадим Денисенко.

Нинішні навчання триватимуть до 19 липня.

Схожі новини