Передплата 2024 «Добра кухня»

Тут навчається майбутня еліта нації

Цього року в Україні за підсумками оцінювання знань під час здачі основної сесії національного мультимедійного тесту лише 7 учнів отримали максимальний результат, по 200 балів з усіх чотирьох предметів, української мови й літератури, математики, історії та іноземної мови

Дрогобицький науковий ліцей імені Богдана Лепкого.
Дрогобицький науковий ліцей імені Богдана Лепкого.

Львівщина, як під час одного із своїх брифінгів поінформував директор департаменту освіти Львівської обласної військової адміністрації Олег Паска, має двох таких своїх «лауреаток». Одна із них, Олена Кшик, випускниця Львівського фізико-математичного ліцею, друга лауреатка — це випускниця Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого, золота медалістка Ольга Коробко.

Чим пояснити феноменальний результат двох юних інтелектуалок з Львівщини?

Про «секрети» навчання Ольги Коробко спробували довідатись у ліцеї, де вона навчалась, де з-поміж інших своїх ровесників та ровесниць Ольга не тільки своїми здібностями відрізнялась, а й, як сказали нам у навчальному закладі, неабиякою працелюбністю та цілеспрямованістю в оволодіванні знаннями.

Більш повно про успіхи тепер вже колишньої учениці Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого, а також інших ліцеїстів у розмові з нами висловилась директорка цього навчального закладу Наталія Ластов’як. Як вважає сама керівничка, «абсолютний результат» Ольги Коробко пояснюється глибоким професіоналізмом учителів ліцею та їх новаторським підходом до викладання предметів. Але не тільки цим, а ще й наполегливою працею здібних та спраглих до знань ліцеїстів. Величезна заслуга високої успішності ліцеїстів — це найперше невтомна, творча праця вчителів Мирослави Іванишин (українська мова), Любові Підлиської (математика), історія України (Оксани Сливінської), англійська мова (Ірини Мецан).

Ольга Коробко — не єдина ліцеїстка з Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого, яка за підсумками основної сесії національного мультимедійного тесту відзначилась відмінними знаннями. Крім неї, національний мультимедійний тест з математики на відмінно склали ліцеїсти Марія Мищатин та Роман Бреньо. Лише одна помилка не дозволила набрати з цього предмету максимальний результат Юліану-Костянтину Гриню та Артему Леснянському. Усіх цих учнів, як і Ольгу Коробко, навчала вчителька Любов Підлиська. У Дрогобицькому науковому ліцеї імені Богдана Лепкого дуже вдячні, схиляють голови перед героїзмом українських воїнів. Завдяки їхній мужності та відвазі шкільна юнь має можливість здобувати знання, щоб служити Україні, продовжувати справу наших батьків та дідів.

Схожі новини