Передплата 2024 «Добрий господар»

«Ми не зірки, не держслужбовці, не блогери… Які до нас питання?»

Наречена Ангеліна Терская відповіла на закид щодо свого резонансного весілля «на мільйон» у віллі на березі озера Комо, яка належить росіянам

Фото Інстаграм: _terskaia
Фото Інстаграм: _terskaia

Наречена родом з Києва Ангеліна Терская відреагувала на обурливу критику українців щодо її весілля «на мільйон» на розкішній віллі на березі італійського озера Комо: «Ми не зірки, не держслужбовці і навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією. Не живемо поки в Україні, але донатимо, віримо в Україну та плануємо повернутися. Весілля святкували не на території України, засуджуємо війну, ненавидимо росію. Які до нас питання? Не шукайте зради там, де її немає».

За інформацією «ВЗ», одра­зу після весілля на березі Комо пара українців, які шиконули по повній, вирушила на медовий мі­сяць до Швейцарії. Оренда жит­ла у швейцарських Альпах — від 900 євро на добу, обід в ресто­рані - від ста євро.

Нагадаємо, «ВЗ» писав про розкішне весілля українців на віллі Балбяно, яка належить ро­сіянам. Це найдорожча вілла на березі озера Комо, яке, як відомо приваблює товстосумів з усього світу для «розписки», святкування весіль. Тижнева оренда цієї вілли коштує від 132 тисяч євро, на день — 19 тисяч євро. Вілла з 2013 року належить російським бізнесменам, які ви­купили її за 38 мільйонів євро.

Гостей розважали росій­ський шоумен Максим Галкін та український співак Монатік. Гонорари Галкіна — сто тисяч євро, українського виконавця — 20 тисяч євро. Після критики команда співака Дмитра Мона­тика виправдалася: «У Дмитра був благодійний тур США та Ка­надою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним бла­годійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організа­тори з України. Жодного росі­янина серед гостей на весіллі не було, це нам підтвердили організатори весілля. Щодо ве­дучого вечора, то Максим Галкін — не росіянин, а отримав грома­дянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні».

Вразив «лук» нареченої: кольє від нішевого італійського бренду Bvlgari — орієнтовно 180 тисяч євро, сукня від українського ди­зайнера Івана Фролова — 5 тисяч євро.

Українці не могли стримати емоцій від побаченого: «Ганьба. Не називайте себе українцями і валіть до москви. І це все тоді, коли росія вдарила по наших ді­тях київського ОХМАТДИТу…».

30-річна Ангеліна — родом з Києва, закінчила державний торгово-економічний універси­тет. За інформацією її соцмереж, дівчина працює в туристичному агентстві. Свого, вочевидь дуже заможного, чоловіка Ангеліна не афішує, тож досі залишаєть­ся загадкою, хто підкорив сер­це красуні, яка любить розкішне життя.

Схожі новини