Передплата 2024 «Добрий господар»

У росії не має бути ілюзій, ніби їй щось вдасться, — Зеленський

  • 20.01.2024, 20:30
  • 551

Україна має перемогти у війні, а в рф не має бути ілюзій, ніби їй щось вдасться

Фото ОПУ
Фото ОПУ

«Лише протягом однієї минулої доби на фронті відбулися понад сотню бойових зіткнень — інтенсивних боїв. Найбільш жорстко — в Авдіївці, Марʼїнський напрямок — Красногорівка, Лиманський напрямок, Сіверський напрямок, Купʼянський напрямок наш, Херсонський напрямок — в Кринках.

Наша стійкість зараз, знищення ворога зараз критично важливі. У Росії не має бути ілюзій, ніби їй щось вдасться. І я дякую кожному нашому воїну, усім в Україні, хто бʼється зараз, хто працює зараз, хто допомагає, щоб наш народ, наша держава могли виграти цей рік", — наголосив президент України Володимир Зеленський.

Він також нагадав, що 20 січня Україна згадує захисників Донецького аеропорту — «однієї з тих битв, які визначили нашу сучасну історію».

«Українці сильніші, ніж будь-які обставини. Ми маємо всі усвідомлювати цю свою силу. І ми маємо перемогти в цій війні. Заради свого народу, заради своєї держави, заради того, щоб російське зло назавжди запамʼятало, що ніколи й нічого воно більше не здобуде», — зазначив президент.

Схожі новини