Передплата 2024 ВЗ

Курсанти академії Держприкордонслужби відвідали сім’ї переселенців

  • 19.05.2022, 14:06
  • 534

Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання. Особливо важливо підтримувати один одного у такі тяжкі часи, які переживає сьогодні Україна

Курсанти академії Держприкордонслужби відвідали сім’ї переселенців
Курсанти академії Держприкордонслужби відвідали сім’ї переселенців

Курсанти Національної академії Держприкордонслужби підтримали заклик капелана Дмитра Махоти допомогти родинам переселенців, які проживають нині у селищі Антоніни на Хмельниччині. Також до ініціативи долучилися багато небайдужих хмельничан.

У приміщенні дитячого будинку в Антонінах знайшли прихисток 50 людей, 23 з яких діти. Вони приїхали з районів, де ведуться активні бойові дії, є також родини з окупованих територій. Декому немає куди повертатися — їх житло повністю знищено. Прикордонники привезли переселенцям одяг, взуття, побутову хімію, харчові продукти. Дітей порадували іграшками, фруктами та смаколиками.

«Щиро дякуємо прикордонникам, військовослужбовцям за захист та за допомогу нам, нашим дітям», — каже Юлія, яка зі своїми дітьми була змушена втікати від війни зі зруйнованого рашистами Маріуполя.

Також курсанти влаштували для діток справжнє свято: робили аквагрим, разом малювали, грали, пускали мильні бульбашки тощо. Радісні очі малечі стали для гостей найкращою подякою.

Читайте також: У хаті-«рукавичці» переселенці святкують уродини й грають весілля

Схожі новини