Передплата 2024 «Добра кухня»

росіяни відправляють на війну випускників училищ, - розвідка

  • 11.05.2022, 14:30
  • 723

У росії намагаються здійснити "приховану мобілізацію», адже володимир путін не планує припиняти війну в Україні

росіяни відправляють на війну випускників училищ, - розвідка
росіяни відправляють на війну випускників училищ, - розвідка

Наразі в країні організували активну агітаційну кампанію. Відомо, що у зону бойових дій відправляють випускників та курсантів військових училищ.

Про це повідомляє ГУР МО України.

Так росія поповнює десантні підрозділи, які зазнали значних втрат на фронті. Зокрема, із запланованого на 25 червня випуску «рязанського вищого повітрянодесантного командного училища ім. Маргелова» більшість випускників планують одразу відправити до районів оперативного призначення на території України.

Також відомо, що у війні проти України росія вже залучила майже 45% кількості автомобілів бригад матеріально-технічного забезпечення (2600 із 6000). Частину, яка залишилася, прагнуть зберегти для логістичного забезпечення на випадок виникнення інших надзвичайних ситуацій. Наразі парк автомобільної техніки окупанти намагаються поповнити вкраденими в Україні машинами.

Проблеми, які виникли під час «спеціальної військової операції», стали каталізатором посилення прихованого протистояння серед російського генералітету. Зокрема — у генеральному штабі.

Конфлікти та прихована конкурентна боротьба між групами у генштабі існували ще задовго до початку війни. Та крайні провали та спроби інших центрів сили у російському керівництві зосередили на військових всю відповідальність за невдачі, призвели до різкого загострення протистояння.

Читайте також: росіяни хочуть приховати участь у бойових діях, — розвідка

Фото з мережі

Схожі новини