Передплата 2024 «Добре здоров’я»

росіяни хочуть приховати участь у бойових діях, - розвідка

  • 11.05.2022, 11:45
  • 636

рашисти починають усвідомлювати воєнну поразку росії і, розуміючи невідворотність покарання за воєнні злочини проти народу України, вимагають у командування засекретити їх участь у цій війні

росіяни хочуть приховати участь у бойових діях, - розвідка
росіяни хочуть приховати участь у бойових діях, - розвідка

Про це повідомляє українська розвідка.

Чимало таких звернень у частинах повітряно-космічних сил росії. Сховатися від помсти за масові вбивства мирних мешканців та знищену інфраструктуру України намагаються не лише безпосередні виконавці злочинів, а й уже колишні військові, які брали участь у підготовці вторгнення в Україну.

Воєнна розвідка України, зокрема, встановила особи воєнних злочинців — військовослужбовців 277 бомбардувального авіаційного полку 303 змішаної авіаційної дивізії 11 армії ВПС і ППО (військова частина 77 983), що дислокується на аеродром «Хурба» Хабаровського краю.

Більшість з них виконувала ракетно-бомбові удари по території України з аеродромів на території білорусі «Ліда» та «Барановичі», а також аеродромів у рф «Борісоглєбск» та «Маріновка».

Відповідальності за масові вбивства мирних громадян та співучасть у підготовці таких злочинів окупанти намагаються уникнути, вимагаючи у командування надати їм фальшиві документи про перебування на лікуванні чи у відпустках. Дехто з льотчиків вимагає документи, що під час російсько-української війни вже не служив у частині.

Читайте також: Окупанти вивозять українське зерно за кордон, — розвідка

Фото з мережі

Схожі новини