Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Млинці з кабачків, які вдадуться усім

  • 08.09.2021, 20:15
  • 7 493

Млинці з кабачків - це смачно, просто, а головне - корисно

Інгредієнти:

  • 800 г кабачків
  • 2 яйця
  • 1 ст. молока
  • 1−1,5 склянки борошна
  • пучок петрушки
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 ч. л. солі

Приготування:

1. Злегка зрілі кабачки — найсмачніші. Вони не лише відрізняються кращими смаковими якостями, але й мають найвищу концентрацію вітамінів. Саме такі плоди і вибирайте для приготування млинців з кабачків.

2. Добре вимийте кабачки і натріть їх на найдрібнішій терці. Можна подрібнити блендером. У першому випадку виразніше відчуватиметься смак кабачка. У другому — млинці будуть більш гладкими і однорідними за структурою.

3. Дрібно наріжте зелень. Це може бути кріп або петрушка.

4. Збийте яйце з сіллю.

5. Додайте до збитого яйця молоко і перемішайте.

6. У ту ж місткість всипте просіяне борошно і збийте тісто до однорідної маси.

7. Влийте тісто в миску з тертими кабачками. Додайте подрібнену петрушку і дві ложки олії.

8. Перемішайте все до однорідності.

9. Розігрійте сковороду і викладайте на неї кабачкове тісто ополоником. Рослинна олія вже є в тісті, тому сковороду змащувати не обов’язково.

10. Коли млинець підрум’яниться з одного боку, переверніть його.

Млинці з кабачків особливо смачні з сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішайте 250 мл густої сметани з розчавленим часником і подрібненим кропом.

Викладіть смачні млинці з кабачків на тарілку і додайте ложку сметанно-часникового соусу. Частування можна подавати до столу!

Читайте також: Страви з кабачків смачні та корисні

Схожі новини