Млинці з кабачків, які вдадуться усім
- 08.09.2021, 20:15
- 7 453
Млинці з кабачків - це смачно, просто, а головне - корисно
Інгредієнти:
- 800 г кабачків
- 2 яйця
- 1 ст. молока
- 1−1,5 склянки борошна
- пучок петрушки
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 ч. л. солі
Приготування:
1. Злегка зрілі кабачки — найсмачніші. Вони не лише відрізняються кращими смаковими якостями, але й мають найвищу концентрацію вітамінів. Саме такі плоди і вибирайте для приготування млинців з кабачків.
2. Добре вимийте кабачки і натріть їх на найдрібнішій терці. Можна подрібнити блендером. У першому випадку виразніше відчуватиметься смак кабачка. У другому — млинці будуть більш гладкими і однорідними за структурою.
3. Дрібно наріжте зелень. Це може бути кріп або петрушка.
4. Збийте яйце з сіллю.
5. Додайте до збитого яйця молоко і перемішайте.
6. У ту ж місткість всипте просіяне борошно і збийте тісто до однорідної маси.
7. Влийте тісто в миску з тертими кабачками. Додайте подрібнену петрушку і дві ложки олії.
8. Перемішайте все до однорідності.
9. Розігрійте сковороду і викладайте на неї кабачкове тісто ополоником. Рослинна олія вже є в тісті, тому сковороду змащувати не обов’язково.
10. Коли млинець підрум’яниться з одного боку, переверніть його.
Млинці з кабачків особливо смачні з сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішайте 250 мл густої сметани з розчавленим часником і подрібненим кропом.
Викладіть смачні млинці з кабачків на тарілку і додайте ложку сметанно-часникового соусу. Частування можна подавати до столу!
Читайте також: Страви з кабачків смачні та корисні